Gebruikers

De gebruikers van Educasa Zuidlaren

*Educatiecentrum Zuidlaren biedt gestructureerde en sfeervolle studiebegeleiding buiten de klassikale omgeving. U kunt bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, examentraining..

Het streven van Ger Greving is om leerlingen te motiveren en ze bagage mee te geven om beter te kunnen presteren op school. Dit gebeurt onder professionele begeleiding en met veel persoonlijke aandacht. Zowel voor leerlingen van de basisschool, middelbare school en mbo/hbo studenten. Voor iedere doelgroep is er aparte gespecialiseerde en gekwalificeerde begeleiding die het beste in een leerling of student naar boven weet te halen!

  • Wij hebben korte lijnen met ouders, leerlingen en school om een optimale begeleiding te kunnen bieden.

logo educatie centrum zuidlaren 2014

 

*Logopedische Praktijk S.J. Nienhuis wordt binnen het Educatiecentrum Zuidlaren vertegenwoordigd door Rommy Akihary. Zij is logopedist, dyslexiespecialist en orthopedagoog en is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van taal, spraak en lees- en schrijfproblematiek. Ook kunnen de behandelingen volgens ONL-methodiek bij ernstige dyslexie bij ons uitgevoerd worden. We streven samenwerking (met leerkrachten, ouders, huiswerkbegeleiders, kinderfysiotherapeut etc.) na om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Voor vragen en/of een afspraak maken, kunt u contact opnemen met logopedienienhuis@telfort.nl of via telefoonnummer 06-19437693 of via onze website www.logopedieannen.nl.

logo Selma Nienhuis

 

*Elise de Vries-de Boer kinderfysiotherapeute en haptonome . Zij kan op locatie  individuele ondersteuning bieden als uw kind bijv. moeite heeft met leesbaar schrijven of als er sprake is van klachten, die het functioneren van uw kind  bemoeilijken. U moet dan denken aan  chronische vermoeidheid, chronische pijn, hyperventilatie, ontspanningsproblemen of andere stress-gerelateerde klachten. Kinderfysiotherapie valt onder de basisverzekering van uw zorgverzekering.  Zie ook www.perdonfysiotherapie.nl

perdon

 

* André de Jong en Marieken Jaspers

Logo RGM

Ronnie Gardiner Methode: vrolijke, effectieve hersentraining bij lees-, leer- en concentratieproblemen. www.rgm-nederland.nl

 

* Heleen Barkema

Studiekeuzebegeleiding. Je wilt goed nadenken over je studiekeuze en loopbaan mààr je komt er niet uit en weet niet waar je moet beginnen…. Dan is het nu verstandig om eens met de keuzecoach te praten. Je ziet het Nut om na te gaan denken over je studiekeuze en je voelt de Urgentie om er mee bezig te gaan. De keuze voor een profielkeuze of vervolgstudie is immers een beslissing waar je zelf achter moet staan en dus goed over na moet denken.  

Wat is het doel? Het maken van een goed onderbouwde en zelfstandige  studiekeuze, onafhankelijk van wat anderen in je omgeving vinden of verwachten, om zelfbewuster, gemotiveerder en doelgerichter aan de slag te gaan. We gaan samen aan het werk vanuit de gedachte dat de weg naar een passende keuze leuk en inspirerend kan zijn.

 

Logo-KeuzeCoach2